5 babyshower aanbiedingen die je niet kunt laten liggen!

Je gaat een babyshower organiseren of je bent te gast! Te gek, maar dit kan nog al wat kosten met zich meebrengen. Je moet als organisator denken aan hapjes en versiering, maar ook aan uitdeelcadeautjes. En.. als genodigde moet je óók een cadeautje hebben! Genoeg reden voor ons om voor jou uit te zoeken wat de aanbiedingen van het moment zijn. Je ziet ze hieronder!

1. Versieringspakket

Jouw babyshower moet natuurlijk zijn voorzien van de mooiste versieringen. Ongeacht het thema, is het belangrijk om de decoraties niet over het hoofd te zien. We raden je een versieringspakket aan, zodat je niet elke aparte decoratie zelf hoeft uit te zoeken! De versieringspakketten zijn verkrijgbaar in roze, maar ook in het blauw.

2. Het ideale cadeau als genodigde

Als je te gast bent bij een babyshower, moet je natuurlijk een fantastisch cadeau geven aan de aanstaande moeder. Wat helemaal hip is, is de luiertaart. Afhankelijk van het geslacht van het verwachte kind of het thema van de babyshower, kun je een roze, blauwe, groene of gele luiertaart geven! Zo weet je zeker dat je de show steelt op de babyshower.

3. 30 seconds voor de babyshower!

Hoe ga je een babyshower vullen qua activiteiten? Karaoke doen, lekker eten of borrelen vormen allemaal een geweldige invulling voor een babyshower. Maar heb je al eens gehoord van 30 seconds: de babyshower editie? Dit spel is helemaal geschikt voor de babyshower en jij en de gasten hebben zo de grootste lol! Je kunt het spel geven als cadeau voor de aanstaande moeder, maar ook kopen als organisator van dit feestje. Onthoud: je mag het woord “baby” niet zeggen tijdens het spel.. Veel plezier met spelen!

4. Babyshower invulboek

De babyshower is natuurlijk een speciaal moment voor zowel de aanstaande moeder als de gasten. Maar hoe zorg je dat dit moment onvergetelijk wordt? Met foto’s, maar ook met een babyshower invulboek natuurlijk! Met een invulboek kunnen de gasten hun ervaringen op papier zetten en kan de aanstaande moeder of kind deze later altijd teruglezen. Ook kunnen de gasten hun voorspellingen geven in dit mooie boekje. Plaats ook foto’s in het invulboek voor de ultieme herinnering! Er kan ook een introductie en een schattig voorwoordje worden geschreven. Waar wacht je op? Het invulboek is onmisbaar voor de babyshower!

5. Blokkendozen als decoratie!

We kunnen maar niet genoeg benadrukken dat de juiste decoratie voor de babyshower erg belangrijk is. Deze maakt de sfeer en zorgt voor een mooie uitstraling. Volgens ons is dit de echte eye-catcher: de blokkendozen met ballonnen! Zet deze neer op de locatie en verras de gasten met dit mooie decoratiestuk. Je kunt de blokkendozen zelf samenstellen in het roze of blauw of in beide kleuren! Gebruik andere kleuren ballonnen wanneer dit beter past het thema van de babyshower. Succes en verras de gasten!

blokken babyshower