Wat heb je nodig voor een babyshower?

Het is zover: je gaat een babyshower organiseren voor de aanstaande moeder! Onwijs leuk natuurlijk, maar hoe zorg je ervoor dat je niets vergeet? Je wilt deze dag onvergetelijk maken en wij helpen je graag. Samen organiseren we de beste babyshower. 

 

We helpen je graag met de versieringen en decoraties, zoals slingers en ballonnen. Maar we zorgen er ook voor dat je de praktische zaken niet over het hoofd ziet! Denk aan servies, cocktailprikkers, maar ook aan uitnodigingen voor de gasten (die mag je niet vergeten toch?).

 

Heb je al gedacht aan de activiteiten en spelletjes die je kunt organiseren op de babyshower? 

Benodigdheden per thema

Wil je je aan een bepaald thema houden voor de babyshower? We inspireren je graag met benodigdheden voor bijvoorbeeld roze of blauwe thema’s! Zo maak je van de decoratie een mooi geheel.

Versiering

Het is niet te missen: versiering! Deze zorgt voor sfeer, dus het is belangrijk dat de babyshower goed wordt gedecoreerd. Laat je creativiteit de vrije loop met onze inspirerende tips! 

Uitnodigingen

Een babyshower is niets zonder gasten. Laat de genodigden op een originele manier weten dat er een feestje wordt georganiseerd voor de aanstaande moeder! We helpen je de juiste uitnodigingen te bedenken en te versturen.

Gastenboek

Hoe maak je de babyshower onvergetelijk? Met een gastenboek! De gasten kunnen dit boek volschrijven met felicitaties, spreuken of andere speciale woorden. Laat je inspireren, zodat de babyshower voor altijd wordt vastgelegd.

Bedankjes

Wij denken dat de gasten belangrijk zijn, want zoals we eerder al zeiden: een babyshower stelt niets voor zonder hen. Daarom inspireren we je graag met ideeën voor bedankjes voor de gasten! Zo maak je de babyshower helemaal af!