Entertainment: hoe vermaak je je gasten?

Een babyshower is gezellig, maar entertainment maakt het pas echt leuk. Heb jij al een idee hoe jij je gasten kan vermaken? Naast een hapje en een drankje zijn er genoeg andere leuke dingen te doen. Wij hebben de leukste entertainment op een rij gezet, van actieve activiteiten tot gezellige spelletje. Bekijk ze snel!

Activiteiten

Spelletjes

Activiteiten

Er zijn een hele hoop activiteiten die georganiseerd kunnen worden voor een babyshower. Kies vooral een activiteit waarbij de (hoog)zwangere moeder mee kan doen. Je kunt bijvoorbeeld een quiz doen, of nog leuker er zelf een maken! Bekijk de leukste vragen voor een quiz en geef er jouw eigen draai aan. Daarnaast zijn er allerlei workshops waar aan deelgenomen kan worden. Wij geven je graag een aantal voorbeelden van leuke workshops. Er kan ook gedanst worden op een babyshower. Daar hoort natuurlijk gepaste muziek bij! Bekijk onze lijst met de leukste nummers voor een babyshower.

Spelletjes

Voor spelletjes tijdens een babyshower zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt zelf spelletjes maken of je bestelt er een. Wanneer je er zelf een maakt, kun je die speciaal gepersonaliseerd maken. Wij hebben de leukste spelletjes op een rij gezet, bekijk ze hier! Een leuk voorbeeld van een spelletje tijdens de babyshower is baby bingo en 30 seconds. Stel teams samen en ga de strijd met elkaar aan. Het belangrijkste is dat je samen met alle vriendinnen een gezellige middag hebben.