Waarom een fotoshoot het ideale cadeau is voor een babyshower!

Je beste vriendin, liefste zus of prachtige dochter wordt moeder. Dit is natuurlijk een mooie gelegenheid voor een feestje, want dat mag gevierd worden! Met een babyshower zorg je er voor dat het een onvergetelijke dag wordt. Één en al gezelligheid met leuke activiteiten, heerlijke hapjes en lekkere (non-alcoholische) drankjes. Een fijn moment waarin de aanstaande moeder in het zonnetje wordt gezet. Maar wat geef je de mom to be als cadeau? Je wilt voorkomen dat ze cadeautjes dubbel krijgt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een babyshower fotoshoot? In deze blog lees je waarom een fotoshoot het perfecte babyshower cadeau is. En bekijk ook deze blog als je nog op zoek bent naar verdere cadeau inspiratie.

babyshower fotoshoot

Geef een uniek cadeau

Een babyshower staat vaak in het teken van cadeaus voor de baby. Het is bijna vanzelfsprekend; schattige rompertjes, leuk speelgoed, een luiertaart, noem het maar op! Wil jij graag een uniek babyshower cadeau geven? In plaats van cadeautjes voor het kindje, kun je de aanstaande ouders ook verrassen met een blijvende herinnering. Maar hoe doe je dat dan? Juist, geef ze een fotoshoot cadeau!

Blijvende herinnering

Met een babyshower fotoshoot zorg je dus voor een blijvende herinnering. Je kunt onder andere kiezen uit de volgende fotoshoots:

  • Zwangerschapsfotoshoot
  • Vriendinnen fotoshoot 
  • Newborn fotoshoot
  • Thema fotoshoot

Zwangerschapsfotoshoot

Geef je een zwangerschapsfotoshoot cadeau? Dan staat de aanstaande moeder écht even helemaal centraal. Met deze shoot kunnen de aanstaande ouders een van de spannendste en bijzonderste periodes van hun leven vastleggen. Een voordeel is dat je de toekomstige moeder zelf kan bepalen wie er op de foto gaat. Ze kan ervoor kiezen om alleen op de foto te gaan, de vader of moeder erbij te betrekken en zelfs broertjes en zusjes mee te nemen.

Vriendinnen fotoshoot

Kies je voor een vriendinnen fotoshoot? Dan is het ook leuk om dit als activiteit uit te voeren tijdens de babyshower. Regel zelf een goede camera en leg het moment vast, of huur een professional in die je volledig ontzorgd. Neem attributen mee om het extra leuk te maken en maak gebruik van de babyshower versiering als toepasselijke achtergrond!

Newborn shoot

Wanneer je kiest voor een newborn shoot, dan kunnen de aanstaande ouders prachtige foto’s laten maken als de kleine geboren is. Een fijne manier om een speciaal moment vast te leggen. Zeg nou zelf, welke kersverse ouders willen niet een mooie reportage van hun pasgeboren baby?

Thema fotoshoot

Tot slot kun je kiezen voor een thema fotoshoot. Geef de ouders naast een fotoshoot ook een aantal attributen die ze kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot. Met matchende kleding en een leuk thema wordt het cadeau echt onvergetelijk. Denk bijvoorbeeld aan een Disney, dieren, superhelden thema!

Hoe geef je een fotoshoot als babyshower cadeau? 

Wanneer je de fotoshoot niet direct hebt ingepland tijdens de babyshower, dan is het leuk om de fotoshoot door middel van een cadeaubon te geven. Personaliseer de tekst op de cadeaubon en you are ready to go! Wil je echt helemaal uitpakken? Zorg er dan voor dat één van de mooiste foto’s afgedrukt wordt voor in een fotolijst of een ander soort wanddecoratie, zoals deze prachtige muurstickers. Zo worden de aanstaande ouders continu herinnerd aan de mooie ervaring. 
Kortom: een babyshower fotoshoot is is hét unieke cadeau. Je kunt verschillende shoots cadeau doen, maar het belangrijkste is dat je zorgt voor een blijvende herinnering. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Check onze andere blogs of neem een kijkje op ons Instagramaccount, @123babyshower!

Check hier onze andere blogs!