Wat geef je als cadeau voor een babyshower?

Een babyshower is een feestje en daar hoort een leuk cadeau bij! Maar wat geef je een aanstaande moeder? Als je een kind krijgt heb je veel producten nodig je nog niet in huis had. Er is genoeg te geven dus. Het is hierbij handig om met alle gasten de presentjes op elkaar af te stemmen. Zo voorkom je dubbele cadeaus.

 

Daarnaast kun je ook een gezamelijk cadeau geven. Is het geslacht van de baby al bekend? Dan kun je daar op inspelen. Wanneer dit niet het geval is, zijn er een aantal cadeaus die altijd wel gepast zijn. Benieuwd welke? Lees dan snel verder!

Voor elk kind

Cadeaus jongen

Cadeaus meisje

Luiertaart

Voor elk kind

Er zijn een hoop cadeaus die je elke baby kunt geven. Er zijn namelijk veel praktische producten die ouders kunnen gebruiken. Denk aan een goed gevuld kraampakket met slabbertjes, luiers en flesjes. Daarnaast kun je ook zelf creatief zijn en een cadeau maken. Op deze manier geef je een onvergetelijk en persoonlijk cadeau. Bekijk hier de cadeaus voor elk kind.

Cadeaus jongen

Is de moeder in verwachting van een jongetje? Dan denk je natuurlijk meteen aan blauw! Er zijn veel leuke cadeaus in een blauw thema, maar ook veel meer producten dan alleen een kleur. Denk bijvoorbeeld aan stoere rompertjes of leuke knuffels. Wij geven je graag inspiratie om het beste cadeau voor een jongetje te kiezen.

Cadeaus meisje

Wanneer het een meisje wordt zijn er ook genoeg leuke presentjes te kiezen! Dit hoeft natuurlijk niet roze te zijn. Er is veel gaaf speelgoed en rammelaars die gepast zijn voor meisjes. Wij hebben de leukste cadeaus voor meisjes op een rij gezet! Zo vind jij het beste cadeau voor haar.

Luiertaart

Wil jij de aanstaande moeder verrassen met een luiertaart? Dit is een luierpakket van verschillende maten, in de vorm van een meerlaagse taart. De aankomende ouders kunnen namelijk niet genoeg luiers hebben, dus dit cadeau is super bruikbaar. Dit kun je volledig in het thema van de babyshower maken. Ben je niet zo creatief? Dan kun je een luiertaart bestellen.