De leukste babyshower cadeaus

Staat er binnenkort een babyshower in jouw agenda? Een leuk cadeau uitzoeken kan lastig zijn. Om deze reden hebben wij dé leukste cadeautjes voor jou op een rij gezet. Met één van deze cadeaus zit je zeker goed en weet je de aanstaande moeder zeker te verrassen!

Stem je babyshower cadeau goed af

Allereerst is het goed om te weten of je het babyshower geschenk individueel of gezamenlijk aan de aanstaande moeder geeft. Afhankelijk hiervan weet je het budget en kun je beter inschatten wat je wel of niet kunt aanschaffen. Daarnaast is het slim om de cadeauwensen van de aanstaande moeder te achterhalen. Is de partner betrokken bij de organisatie? Vraag hem of haar vooral om advies! Dit maakt het wellicht iets makkelijker!

Luiertaart

De luiertaart is een klassiek babyshower cadeau, dat eigenlijk niet mag ontbreken op een babyshower. Het is niet alleen leuk om te geven, maar ook heel praktisch en het ziet er geweldig uit! Tegenwoordig kun je makkelijk online luiertaarten te bestellen, maar je kunt uiteraard ook zelf aan de slag. Wil je liever andere producten gebruiken? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor rompertjes, sokjes of andere leuke kleine cadeautjes. Heb je inspiratie nodig? Lees dan hier meer over luiertaarten!

Het leukste voorleesboek

Met voorlezen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Het is natuurlijk goed voor de ontwikkeling en versterkt de band tussen kind en moeder. Er zijn tal van kinderboeken beschikbaar, maar het is nog leuker om zelf een verhaaltje te schrijven. Op die manier kun je het persoonlijk maken en geef je de aanstaande moeder echt een uniek babyshower cadeautje. Schrijf bijvoorbeeld een verhaaltje over iets dat je samen hebt meegemaakt of hoe de baby en moeder samen op avonturenreis gaan. Het hoeft er allemaal niet heel gelikt uit te zien of een literatuurprijs te winnen, zolang het maar vanuit het hart komt.

BoekenBoeken

Cadeaubon

Een cadeaubon kan ideaal zijn als je niet zeker weet wat de aanstaande moeder nog kan gebruiken en je het haar niet kunt vragen omdat het een verrassing moet blijven. Op die manier kan ze zelf bepalen wat ze koopt. Met een cadeaubon van Luksusbaby, Van Asten Babysuperstore of Babyplus komt ze vast al een heel eind!

Toch kunnen we het ons voorstellen dat de persoonlijkheid er dan wel een beetje af is. Gelukkig is daar een oplossing voor. Je kun namelijk de cadeaubon ook zelf maken. Dit hoeft er opnieuw niet professioneel uit te zien. Het is misschien juist wel leuk als je kun zien dat het niet gemaakt is door iemand op een graphic design afdeling. Met een persoonlijke cadeaubon kun je daarnaast verder gaan dan de bon van een winkel. Zo kun je iemand ook een massage of een dagje weg geven. Of maak er een boekje van met tegoedbonnen voor avonden oppassen om de aanstaande ouders te helpen.

Fotoshoot

Een ander leuk en origineel idee is een fotoshoot als cadeau. Met een zwangerschapsshoot of een ‘new born shoot’ geef je de toekomstige ouders een aandenken dat altijd bewaard zal blijven. Gelukkig hoeft een shoot niet duur te zijn, zeker als je het samen met anderen geeft. En houd je nog geld over, dan kun je outfits regelen zodat ze van de shoot een thema shoot kunnen maken!

Kraampakket 

Een kraampakket is een ideaal cadeau als je het samen met anderen geeft. Je kutn hierbij zelf bepalen wat er gekocht wordt, of iedereen iets laten inbrengen. Vul het pakket met allerlei leuke kleine cadeautjes. Van leuke babykleertjes tot verzorgingsproducten. Doe het bijvoorbeeld in een mooie mand, breng wat versiering aan en je bent klaar!

Heb je al een globaal idee van wat je kan geven, maar ben je nog niet zeker of wil je extra inspiratie? Bekijk dan eens deze blog over 4 babyshower cadeaus die de roos raken!

Check hier onze andere blogs!