Hier bestel je te gekke luiertaarten om de zwangere op weg te helpen

Voor de babyshower van de aanstaande moeder heb je natuurlijk een geweldig cadeau nodig. Het is tenslotte een bijzondere dag en daar hoort de ultieme verrassing bij. Het liefste wil je ook iets schenken dat functioneel is en waar de moeder écht iets aan heeft. Wat je dan geeft? Een luiertaart! Wij hebben 3 plekken gevonden waar je de beste luiertaarten kunt bestellen! En ben je toch op zoek naar iets anders? Check dan deze blog over de leukste babyshower cadeaus.

Kant-en-klare luiertaarten kopen bij Bol.com

Bij Bol.com vind je allerlei soorten luiertaarten die passen bij het thema van de aanstaande babyshower. Voor het meisje vind je roze luiertaarten en voor het jongetje natuurlijk veel blauwe. Het fijne aan Bol.com is dat het bestellen vaak gratis is en je je luiertaart snel in huis hebt. Het maakt dus niet als je last-minute een luiertaart wilt bestellen. Doe er je voordeel mee!

Een uil als luiertaart

Een specifiek voorbeeld? De luiertaart in de vorm van een uil. Al zeggen we het zelf, deze is echt goed gelukt. Dus wil je geen simpele roze of blauwe luiertaart? Bekijk de uil luiertaart eens!

Nijntje als luiertaart

Iedereen kent deze leuke personage wel.. Nijntje! Kinderen houden van dit konijntje en de aanstaande moeder zal een luiertaart van Nijntje ook enig vinden, toch? Deze vind je ook op Bol.com. Dus wil je een hele unieke luiertaart kopen? Dan is deze echt wel geschikt!

Nu weet je waar je jouw luiertaart moet kopen! Bekijk de luiertaarten op je gemak en kies degene die past bij de aanstaande moeder, het thema van de babyshower of het geslacht van de aanstaande baby. Veel succes!

Check hier onze andere blogs!