Een bedankje voor jouw babyshower gasten!

Een babyshower is niets zonder je geliefde vrienden en familie. Zij maken het feestje speciaal en zorgen voor een goede sfeer. Je wilt hen op een speciale manier uitnodigen, maar ook speciaal laten voelen tijdens de babyshower. Een goede manier is het geven van een bedankje aan de babyshower gasten! Je kunt deze tijdens óf na de babyshower geven. De genodigden geven waarschijnlijk al een cadeau aan de aankomende moeder, dus zij verwachten zelf geen cadeau te ontvangen!

Uitdeelcadeautjes als bedankje op de babyshower 

Uitdeelcadeautjes op de babyshower doen het altijd goed. De genodigden worden hiermee verrast (als je deze geheim houdt tenminste). Denk dan aan een blijvende herinnering van de babyshower, zoals een foto van de aanstaande moeder of kindje. Het uitdeelcadeautje voor de babyshower kan roze, blauw of een andere kleur hebben. Zorg ervoor dat de uitdeelcadeautjes aansluiten bij het thema van de georganiseerde babyshower

Hoe groot je uitdeelcadeautjes voor een babyshower maakt, hangt natuurlijk af van het budget. Je kunt als klein cadeautje denken aan zakjes gevuld met snoep zoals lolly’s, dropjes of winegums. Je kunt ook iets kleins als bellenblaas met een foto van de moeder erop geven. Het gaat hier niet om de grootte van het cadeau, maar om het principe! De website van Veel Liefs staat vol met cadeaupakketten en ook kleine cadeautjes die perfect zijn als babyshower bedankje.

Een ander leuk bedankje voor de babyshower is een invulboekje. Dit kunnen jullie als activiteit tijdens de babyshower invullen, of je kan het aan iedereen meegeven om thuis mee aan de slag te gaan. Kom vervolgens na de geboorte weer bij elkaar en vergelijk de boekjes met elkaar. We vonden de leukste boekjes op invulboekjes.nl.

Wanneer je toch iets verder wilt gaan, kun je een babyshower goodiebag geven aan jouw geliefde gasten als blijk van waardering. Hierin kun je verschillende cadeaus samenvoegen in één. Deze goodiebag geef je vaak op het einde van het feest aan de gasten. In een goodiebag kun je een lief kaartje en bijvoorbeeld een echo van de baby toevoegen. Zo maak je de babyshower goodiebag speciaal en is deze helemaal in het thema van de babyshower. PartyDeco heeft bijvoorbeeld een hele reeks traktaties om de gasten mee te verrassen.

Een grabbelton voor jouw gasten

Zoek je naar een babyshower activiteit en bedankje in één? Denk eens na over een grabbelton! In een grote grabbelton kun je allerlei kleine verrassingen verstoppen. Het is superleuk wanneer de gasten hier een cadeautje uit kunnen grabbelen. Wij denken dat de babyshower dan écht onvergetelijk wordt. Je kunt snoepjes, sleutelhangers, speeltjes, foto’s, boekjes of andere spulletjes toevoegen aan jouw grabbelton. Grabbel er op los en maak van jouw babyshower een groot succes!

Kies een geschikt bedankje

Zoals we eerder al even vermeldden, kun je kiezen voor een klein of groot presentje als bedankje aan de genodigden. Bepaal zelf wat je leuk vindt! Trouwens… Heb je al gedacht aan andere benodigdheden voor de babyshower?

Check hier onze andere blogs!