Babyshower uitnodigingen: zo verras je de genodigden!

Het is zo ver, je bent de babyshower aan het organiseren. Een babyshower is niets zonder gasten zoals vrienden en familie. Wanneer je je gasten hebt bepaald, moet je hen uitnodigen. Het liefst doe je dit op een originele manier en wil je zorgen voor een verrassingseffect. Maar hoe doe je dit nu? Wij leggen het je graag uit! 

Laat het aansluiten op het thema

Een grote kans dat je een babyshower organiseert aan de hand van een zelfgekozen thema. Misschien is roze of blauw het thema, maar je zou ook een babyshower met jungle-vibes kunnen decoreren. Zorg dat jouw babyshower uitnodiging in ieder geval aansluit op het thema. We snappen dat je misschien nog niet wilt verklappen of het een meisje of jongen wordt. Wees dan creatief en geef subtiele hints.

Digitale babyshower uitnodiging of niet?

We leven in een wereld die ondertussen bijna helemaal digitaal is. Het is dus voor de hand liggend om een app’je of berichtje te sturen naar de genodigden. De mogelijkheden zijn dan alleen beperkt. Op WhatsApp kun je bijvoorbeeld geen gekleurde berichten versturen of deze aanpassen naar een bepaald thema. Overweeg dus goed of je zo’n berichtje goed genoeg vindt. Het verrassingseffect zal minder zijn met een digitaal bericht.

Wanneer je een fysieke uitnodiging voor de babyshower verstuurd, wordt deze tastbaarder dan een digitaal berichtje. De genodigde kan de uitnodiging bijvoorbeeld echt openen en deze een plekje geven in huis. Ook ontwerp je een uitnodiging helemaal zelf en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Gebruik een originele tekst

Wanneer je babyshower uitnodigingen wil gaan maken, is de tekst een van de belangrijkste zaken. Het gaat uiteindelijk om het bericht en de tekst die je vermeld in de uitnodigingen voor de babyshower. We hebben hieronder enkele voorbeelden voor je. Doe er je voordeel mee!

Voorbeeld 1:

“De toekomstige mama is aan het aftellen en wij zorgen voor wat afleiding!
Op vrijdag 9 mei zorgen we hier met z’n allen voor. 

Je bent welkom van 14.00 uur – 19.00 uur. 

Ssstt, het is een verrassing, dus verspreek je niet!”

Voorbeeld 2:

“We hebben zin een borrel en taart! Jij toch ook?
Drink en eet met ons mee op 9 mei van 14.00 uur – 19.00 uur.
Oh ja, het is een babyshower. Lotte krijgt een kindje!

Houd het nog wel even geheim..!”

Voorbeeld 3:

‘’We hebben een zwangere! Het duurt niet lang meer, maar de baby is er bijna.

Om dit alvast te vieren willen we je uitnodigen voor een babyshower.

Neem je gezelligheid mee! Zo geven we Lotte een dag om niet te vergeten.

Tot dan!”

Heb je dit al geregeld?

We hopen dat je je gasten nu kunt verrassen met een mooie babyshower uitnodiging! Heb je al gedacht aan de versieringen voor de babyshower? Bekijk ook even de andere babyshower benodigdheden! Zo zie je niets over het hoofd en wordt de babyshower gegarandeerd een succes.

Check hier onze andere blogs!