De mooiste babyshower versieringen per thema

Er komt veel kijken bij het decoreren van een babyshower. Je wilt misschien tafelversiering, speciale slingers of mooie, grote ballonnen. Allemaal hartstikke leuk natuurlijk, maar sluiten deze wel aan bij het thema dat je wilt uitstralen op de babyshower? Misschien heb je hier al wel aan gedacht, maar we geven je graag nog wat inspiratie. Zo organiseren we samen de perfecte babyshower! Ben je nog op zoek naar inspiratie voor unieke thema’s? Dan helpen we je ook graag. 

Babyshower versiering voor een roze thema

Het wordt een meisje! Tijd om dit te vieren met de aanstaande moeder en vader. Logisch dat je de babyshower veel roze tinten wilt laten uitstralen met babyshower versiering voor een roze thema. Waar denk jij aan bij roze decoraties? Wij denken aan roze ballonnen. Deze vallen vaak erg op tijdens feestjes, dus je wilt dat de ballonnen de juiste kleur hebben en de juiste sfeer meegeven. Naast ballonnen, zijn versieringen in de vorm van hartjes ook onmisbaar. Bij meisjes horen natuurlijk hartjes. Welke ook niet te vergeten zijn: slingers. Slingers met teksten als “It’s a girl!” zijn erg leuk voor jouw roze babyshower. 

Tip: lak de nagels roze en laat de vrouwelijke genodigden dit ook doen. Zo maak je het feest onvergetelijk!

Babyshower versiering voor een blauw thema

Niet getreurd, voor de babyshowers met blauwe thema hebben we ook genoeg tips! De babyshower voor een jongetje wil je toch iets stoerder maken met de juiste versieringen. We hebben het zojuist al kort vermeld, maar versiering met “It’s a boy!” is onmisbaar bij babyshower versiering voor een blauw thema. Denk dan aan ballonnen of slingers. Bij jongens kun je qua vormen denken aan een voetbal of een auto. Deze kun je op allerlei manieren laten terugkomen in de decoraties. Denk aan een opblaasbare voetbal of een grote houten speelgoedauto. Ook leuk: vier blauwe gestapelde blokken met de letters “B”, “A”, “B” en “Y”.

Ga je voor een roze of een blauw thema en wil je daar bijpassende hapjes bij? Bekijk dan eens de blog met 3x de lekkerste blauwe en roze babyshower hapjes.

Babyshower versiering voor een neutraal thema

Liever geen roze of blauw als thema? Veel van de bovenstaande tips kun je ook gebruiken voor een neutraal thema. Je zou meerdere kleuren in één thema kunnen gebruiken, maar ook neutrale kleuren die niet gelijk iets zeggen over het geslacht. Denk dan aan groen of beige. Wanneer je groene tinten wilt hebben, kun je denken aan natuur en gras. Misschien kun je de babyshower wel buiten vieren bij het gras of bos (als het weer het toelaat). Enig toch? Denk bij een beige babyshower aan houten materialen. Zo komt de decoratie natuurlijk over en wordt het een mooi geheel. Vaak is de oplossing vrij simpel, maar moet je creatief zijn!

Wil je je versiering graag kant en klaar bestellen of wat basics in huis halen waar je aan de slag mee kan gaan? Kijk dan eens op Fun & Feest, PartyDeco en Feestwinkel!

Check hier onze andere blogs!