4 unieke luiertaart ideeën!

De luiertaart is een snelgroeiend fenomeen. Je kunt het geven als kraamcadeau, maar ook op een babyshower van de aanstaande moeder. Lees hier meer over de achtergrond van luiertaarten.

Wil je zelf een luiertaart maken en heb je inspiratie nodig? Wij hebben vier unieke ideeën voor je op een rij gezet. En natuurlijk een blog over hoe je de luiertaart daadwerkelijk in elkaar zet.

Geen zin om zelf een luiertaart te maken? In deze blog laten we zien waar je ze kant-en-klaar kunt kopen.

Luiertaart met nijntje

Iedereen kent Nijntje, natuurlijk. Een luiertaart die hierop gebaseerd is, zal dus voor een geweldige verrassing zorgen! 

Motor luiertaart

Wanneer je een stapje verder wilt gaan, kun je de luiertaart baseren op een motor. Als de moeder een jongetje krijgt of nog moet krijgen, is dit natuurlijk een geweldig idee!

Luiertaart wieg

De luiertaart in de vorm van een wieg is vrij simpel, maar effectief. Tegelijkertijd vormt het ook meteen een decoratie tijdens de babyshower!

Luiertaart in jungle thema

Ben je op zoek naar een luiertaart die helemaal in het jungle thema is gemaakt? Deze spant toch wel de kroon. Vind je niet? 

We hopen dat je genoeg inspiratie hebt gekregen van de bovenstaande luiertaart ideeën! Voor luiertaarten die je niet zelf hoeft te maken, maar zo kunt bestellen, kan je onder andere terecht bij Bol.com! Heb je nog andere ideeën? Tag ons op Instagram (@123babyshower) met jouw eigen luiertaart en wij reposten deze!

Check hier onze andere blogs!