Op naar de babybeurs! 

Ben je op zoek naar een babybeurs waar je inspiratie op kunt doen of de mooiste producten kunt inkopen? Een baby beurs bezoeken is een fijne activiteit om te ondernemen als je zwanger bent of kleine kinderen hebt. Daarnaast kun je hier als ondernemer ook terecht voor jouw bedrijf. Op een babybeurs ontmoet je andere ouders, maak je kennis met de nieuwste innovaties, merken en je kunt interessante workshops en lezingen bijwonen. Verder kun je eindeloos inspiratie opdoen voor bijvoorbeeld de babykamer. Wij zullen een aantal beurzen met je delen die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken! 

Negenmaandenbeurs

De negenmaandenbeurs is er eentje om zeker in je agenda te noteren! Op de negenmaandenbeurs vind je namelijk een groot aanbod aan inspiratie en ideeën. Van babykamer tot geboortekaartje, leuke outfits, alle merken kinderwagens en nog veel meer! In de RAI Amsterdam is er tijdens deze beurs van alles te doen, beleven en bewonderen. Maak een 3D of 4D echo of volg een masterclass over het geven van borstvoeding. Naast het opdoen van inspiratie kun je van alles ondernemen. 

We Are Pregnant Event

De mooiste winkels en de fijnste merken komen samen op dit heerlijke baby event. Het We Are Pregnant Event is fris en jong! Alles is tot in de puntjes uitgedacht. Op dit evenement is er zelfs een ‘mini & mommy museum’. Zou je graag styling advies willen voor de kinderkamer? De stylisten van KinderCompagnie zitten klaar om jou te inspireren, je hoeft alleen de maten van de kamer mee te nemen! Naast de fijnste baby merken en heerlijke sfeer kun je een EHBO-cursus voor kinderen volgen, handig toch?

Het verheugen kan beginnen

Van hippe babykleding tot fijne activiteiten die je kunt ondernemen, op deze beurzen kan het allemaal! Geniet van dit heerlijke uitstapje samen met een vriendin, met je eigen moeder, oma, tante of gewoon lekker alleen!

Check hier onze andere blogs!