Babyshower workshop!

Niet iedereen is een liefhebber van spelletjes, zeker als het gaat om het proeven van babyhapjes. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, want met de verschillende babyshower workshops die wij in dit artikel benoemen maak je er ook een onvergetelijke dag van. Benieuwd naar een alternatief voor spelletjes en activiteiten? Lees dan snel verder.

Knutselen op babyshower

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar bijna alles is mogelijk om te maken. Van een houten speelbox tot aan het versieren van rompertjes. Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Ben je nou niet zo creatief, maar lijkt het je wel leuk om iets te knutselen op de babyshower? Er worden verschillende workshops aangeboden waarbij je genoeg kunt leren om alsnog iets tofs te maken. Iedereen kan de handen uit de mouwen schudden voor een gezellige middag vol creativiteit.

Kookworkshop

Is de aanstaande moeder echt een kookliefhebber of moet ze het misschien juist nog leren? Een babyshower is het perfecte moment om daarmee aan de slag te gaan. Organiseer een kookworkshop bij iemand thuis of check online of er wellicht een locatie bij je in de buurt is! Bedenk een leuk thema, maak groepjes en let’s go! Je kunt bijvoorbeeld een menu maken, waarbij ieder groepje een ander gerecht bereidt. Is iedereen klaar? Dan is het genieten maar! Heerlijk onder het genot van een hapje en een (alcoholvrij) drankje. 

Mocktail workshop voor je babyshower  

Waarschijnlijk iets wat niet snel in je opkomt: een mocktail workshop! Super origineel en daarnaast ook nog eens leerzaam. Ga zelf op zoek naar recepten en zet je vriendinnen (inclusief jijzelf natuurlijk) aan het werk. Schakel je liever een professional in? Tegenwoordig is het mogelijk om op verschillende plekken in Nederland mocktail workshops te volgen. 

Beauty workshop 

Een gezellige beautymiddag of -avond, waarbij de aanstaande moeder volledig in het zonnetje wordt gezet. Dit klinkt goed, toch? Tijdens een visagie workshop kun je onder andere les krijgen in de kleurkeuze. Welke kleur past het beste bij jou? Verder krijg je tips voor het correct aanbrengen van de foundation en nog veel meer! Extra leuk om vervolgens een fotoshoot in te plannen, zo heb je een blijvende herinnering. 

Organiseer jouw babyshower workshop

Kortom: naast het spelen van spelletjes zijn er nog genoeg alternatieven om in te zetten voor een onvergetelijke babyshower. Wil je nu nog meer inspiratie opdoen? Check dan ook eens onze andere blogs!

Check hier onze andere blogs!