Thema's

NOG GEEN IDEE WAT JE PRECIES WILT OF NODIG HEBT?

Niks is onmogelijk en we denken graag met je mee voor een uniek concept. Dit doen wij door met jullie creatieve ideetjes, oplossingen en inspiratie te delen!

Babyshower meisje

Als de aanstaande moeder een meisje verwacht, wordt er over het algemeen gekozen voor een babyshower in het roze thema. Het is leuk om de versiering hierop aan te passen. Zo kun je bijvoorbeeld roze ballonnen en slingers ophangen. Als je een beetje afwisseling wil, kun je ervoor kiezen om roze te combineren met een neutrale kleur, zoals wit. Je kunt echter ook lichtroze en donkerroze combineren. Dit effect geeft een mooi beeld als je de op de locatie van de babyshower aankomt.

 

Lees hier alles over babyshower versiering

Zwangerschap
Friends photo babyshow

Babyshower jongen

Als er een jongen op komst is, kiezen mensen vaak voor een babyshower met blauw thema. Pas dit thema ook toe op de hapjes. Je kunt zelf hapjes maken, maar je kunt ze ook kopen. In de winkels hebben ze helaas minder mogelijkheden voor kant-en-klare blauwe babyshower hapjes dan voor roze hapjes. Je kunt natuurlijk ook altijd een eigen draai geven aan een product uit de winkel. Door er bijvoorbeeld blauwe kleurstof bij te doen of er blauw voedsel aan toe te voegen, zoals bosbessen.

 

Lees hier alles over babyshower hapjes

Babyshower meerling

Mocht er een meerling op komst zijn van hetzelfde geslacht, kun je zorgen voor een babyshower in het roze, in het blauw of in een neutraal thema. Hebben de baby’s verschillende geslachten? Dan kun je kiezen voor de combinatie van de kleuren roze en blauw, maar je kunt uiteraard ook hier de keuze maken voor een neutrale kleur van de babyshower. Op basis van het thema kun je drankjes uitkiezen voor de babyshower. Naast gewone koffie en thee, is het leuk om drankjes te serveren in het gekozen thema.

Babyshower cadeau