123babyshower

Alles voor de perfecte babyshower

Babyshower verlanglijstje

Mocht je geen cadeau inspiratie hebben of een groot budget om te besteden, dan is het verstandig om de mom to be naar haar wensen te vragen. Zo weet je zeker dat het cadeau met open armen ontvangen zal worden!

Door naar een verlanglijstje te vragen kun je een cadeautje kopen wat zeker van pas komt. 

Het nadeel van een verlanglijstje vragen is dat je verklapt dat er een babyshower aankomt. Zorg daarom dat je het creatief insteekt in plaats van een voordehandliggend whatsappje of telefoontje met de vraag of ze wensen heeft. Hierdoor wordt het maken van een verlanglijstje een leuke voorbode voor de aankomende babyshower. 

Bovendien staat dit lijstje al boordevol met ideeën en cadeau inspiratie wat de aanstaande moeder alvast op weg helpt. Hierdoor heeft ze zo haar verlanglijstje af. 

Vergeet zelf niet aan te geven bij wie ze het lijstje weer kan inleveren, zodat daar in ieder geval geen onduidelijkheid over kan ontstaan. 

Voorbeelden babyshower verlanglijstje

We hebben alvast een voorbeeld opgesteld van een mooie babyshower wishlist om te krijgen. Natuurlijk in een roze en een blauwe variant:

Door de wensen en favoriete merken van de aanstaande moeder te combineren kun je cadeautjes kopen die precies in haar stijl passen. Sommige moeders zijn fan van prints en kleur terwijl andere moeders meer van een rustig motief houden. De stijl van hun favoriete merken sluit vaak aan bij hun eigen stijl. 

Wil je iets voor de babykamer kopen? Dan is het natuurlijk altijd goed om te weten in welke tinten deze is geverfd en ingericht. 

Met behulp van deze templates kun je een cadeau kopen dat zeker in de smaak gaat vallen. Daarnaast wordt het invullen van het verlanglijstje vanzelf een feestje!