De 6 leukste babyshower locaties in Amsterdam

Wil je een aanstaande moeder verrassen met een fantastische babyshower in Amsterdam? Er zijn genoeg geschikte plekken in onze hoofdstad te vinden. Wij hebben speciaal voor jou de 6 leukste babyshower locaties in Amsterdam uitgezocht. Van superdeluxe tot aan de leukste hotspots. Er zit sowieso een locatie tussen die het beste bij de babyshower van de aanstaande moeder past. En ben je nog niet helemaal zeker of je het buiten de deur wilt vieren? Check dan deze blog!

Sticky Fingers

Zoals Sticky Fingers zelf al aangeeft, het is altijd een goed moment om jezelf te trakteren op koffie met lekkers. Al helemaal als je iets te vieren hebt. Je babyshower kan je perfect organiseren bij deze fijne instagrammable hotspot. Je wordt verwend met de lekkerste hapjes, terwijl jij met je gezelschap heerlijk kunt genieten van echte quality time. Er is een keuze tussen drie verschillende babyshower pakketten. Het basispakket bevat allerlei lekkere hapjes, zowel zoet als hartig, en onbeperkt thee en één koffie. Dit kun je uitbreiden met een soep van de dag en onbeperkt koffie. Wil je groots uitpakken? Kies dan voor het derde pakket, dat wordt uitgebreid met een champagne en een verrassingscadeau. Do we need to say more? 

MaMa Kelly

Roze, roze en nog meer roze. Ja het kan echt! Het gehele interieur staat bij MaMa Kelly in het teken van kleur, jawel roze. Vier je hier je babyshower dan wordt ervoor gezorgd dat je niets hoeft te missen. Van decoratie tot aan heerlijke hapjes en drankjes, je kunt het allemaal aan MaMa Kelly over laten. Geniet van de heerlijke high tea met onbeperkt thee. Fijn, toch? En extra leuk als er een dochtertje opkomst is met het roze interieur. Bij Mama Kelly bevindt de aanstaande moeder zich op een roze wolk.

Jansz Amsterdam

Vier je de babyshower bij Jansz Amsterdam? Dan geniet je in een van de Copper Rooms. Dit is een private diningroom voor jou en je gezelschap. Je kunt hier kiezen uit twee verschillende menu’s. Ook de versiering kun je aan hen overlaten. De mogelijkheden zijn namelijk onder andere voorzien van gepersonaliseerde menukaarten, roze, blauwe of gouden ballonnen en gepersonaliseerde versiering. Zo vier je de babyshower in Amsterdam in luxe.

Café Americain

Alleen al voor het prachtige interieur zou je hier naar binnen stappen. Een Art Deco restaurant waarbij het lijkt alsof je even terug in de tijd stapt. Dit monumentale pand heeft een mooie locatie en kijkt uit op het Leidseplein. Hier kun je je heerlijk laten verrassen met een uitgebreide high tea. Wil je ook champagne? Ga dan voor de high tea deluxe.  Een goede keuze dus om de aanstaande moeder in het zonnetje te zetten. 

Pillows Amsterdam

De zachte kleuren van het interieur zorgen voor een perfecte sfeer tijdens de babyshower. De afternoon tea die hier wordt geserveerd zorgt er ook voor dat jij met je gezelschap heerlijk kunt genieten. Wil je het echt even helemaal afmaken? Kies dan voor een fijne overnachting in het hotel. Luxe kamers met veel comfort, ideaal na een gezellige dag vol verrassingen. Daarbij is dit historische pand perfect voor fotoshoots samen met je vriendinnen. Zo maak je blijvende herinneringen.

The Grand

Last but definitely not least…. The Grand. Gelegen tussen twee grachten in het hart van Amsterdam bevindt zich dit mooie hotel met een rijke historie. De prachtige private diningroom is de perfecte locatie voor het vieren van een babyshower. Met een afternoon tea volledig in blauwe of roze stijl, weet je zeker dat dit een onvergetelijke dag zal zijn. Hun magnifique meeting planners zullen er voor zorgen dat de babyshower in goede banen wordt geleid. Minder zorgen voor jou dus!

Ben jij er naar het lezen van deze blog al uit welke locatie in Amsterdam het gaat worden? Wij zijn erg benieuwd! Deel daarom jouw babyshower locatie met ons via onze social mediakanalen en vergeet ons vooral niet te taggen. Niet geheel onbelangrijk om te vermelden: reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen.

Check hier onze andere blogs!