De 5 leukste babyshower locaties in Rotterdam

Ben je van plan om een babyshower in Rotterdam te vieren met de aanstaande moeder? Leuk! Het is wel belangrijk om de juiste locatie te kiezen. In Rotterdam is er gelukkig veel keuze! We hebben de 5 leukste locaties voor je op een rijtje gezet, dus doe er je voordeel mee. Er zit sowieso een locatie tussen die voldoet aan jouw wensen. En ben je nog niet helemaal zeker of je het buiten de deur wilt vieren? Check dan deze blog!

Partyboot de Rotterdammer

Op zoek naar een unieke babyshower locatie in Rotterdam? Vlak bij metrostation Wilhelminaplein vertrekt de partyboot ‘de Rotterdammer’. Zij bieden een babyshower high tea aan die ongeveer 3 uur duurt. Er worden verschillende arrangementen aangeboden die passen bij jouw wensen. Deze arrangementen beginnen bij 20 personen, dus houd hier rekening mee. Bij ieder pakket zijn er drankjes, hapjes, lekkernijen en decoraties en is er een bedankje inbegrepen. Je kunt kiezen of je wel of niet wilt varen. 

Eau Lounge

Op zoek naar meer luxe? Dan is Eau Lounge een geschikte locatie voor jouw babyshower. Je kunt deze organiseren voor 30, maar ook 300 personen. Alle ruimte voor de gasten dus. Verder heeft de lounge een prachtig uitzicht over mooie gebieden in Rotterdam. Je kunt de locatie huren en de drankjes en hapjes apart bijbestellen. Ook is er een dj booth aanwezig, zodat je een dj kunt inhuren voor fijne achtergrondmuziek. 

Juffrouw van Zanten

Houd je van lekkere gebakjes en zoetigheid? Of houd de aanstaande moeder hiervan? Dan is Juffrouw van Zanten de juiste optie. Ook de hartige hapjes zijn huisgemaakt en om te smullen! Je kunt kiezen voor een high tea arrangement met onbeperkte thee naar keuze. De horecagelegenheid heeft 2 locaties: in Rotterdam-West en Kralingen. Dit is ook fijn, omdat je een locatie kunt kiezen die de aanstaande moeder of de gasten het beste uitkomt qua reistijd en afstand.

Landgoed en Lago Vidaa

Voor wie graag omringd is door natuur, zijn het landgoed en lago van Vidaa de juiste uitkomsten. Vidaa haar landgoed is omringd door mooie natuur en daarbij ontzettend sfeervol. Aan de oever van de Rotte ligt Lago Vidaa. Hier kun je ook een onvergetelijke babyshower organiseren! Vidaa biedt ook mooie herinneringen aan als toevoeging op de babyshower. Zo kun je een schilderij of een knuffelbeer met naam maken of een groepsfoto laten maken. Bij Vidaa is er keuze uit een high tea, lunch of gewoon een lekkere borrel. 

Nirvana Restaurant

Nirvana is van alle markten thuis. De locatie beschikt over een lounge, open haard, terras en een restaurant. Voor elke wens heeft de locatie dus een passende oplossing. Je vindt deze locatie in het Zuiderpark van Rotterdam. Het restaurant beschikt over 120 plaatsen, dus er is genoeg ruimte voor elk gezelschap. Ook de catering kan verzorgd worden door Nirvana haar eigen personeel. 

De juiste locatie is de basis voor een geslaagde babyshower! We hopen daarom dat je enthousiast bent geworden van één of meer van deze locaties. Zorg dat je op tijd reserveert om teleurstellingen te voorkomen. Ga ook goed na hoeveel gasten er worden uitgenodigd, omdat de locatie hierop moet worden uitgekozen.

Check hier onze andere blogs!